Ga naar pagina inhoud

Kom je werken bij De Dienst?

Op dit moment hebben we geen vacatures. Zodra we wel weer een nieuwe collega zoeken, vermelden we dat op deze pagina, op Werken in Friesland en op Linkedin. Dus volg ons daar, dan krijg je vanzelf een seintje.

Dit maakt ons bijzonder

Samen vooruit

We gaan voor de beste samenwerking en durven dingen ánders te doen. Ons sterke arbeidsethos brengt ons ver! Samen met jou vormen we een hecht team, waar ook ruimte is voor humor en gezelligheid

Korte lijnen

Wij houden van een pragmatische aanpak en korte lijnen. Dat maakt onze teams gedreven en wendbaar. Door de korte lijnen hebben we ook een fijne werksfeer en veel persoonlijke aandacht.

Ons maatschappelijk hart

Samen zorgen we ervoor dat inwoners van Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen, leven en werken. Deze missie laat ons maatschappelijke hart sneller kloppen.

Belangstelling?

Wil je graag bij ons werken, maar hebben we op dit moment geen (passende) vacature voor je? Volg ons op LinkedIn, dan ben je altijd direct op de hoogte wanneer we nieuwe vacatures hebben.

Wij zijn een World Class Workplace!

Onze medewerkers beloonden ons in 2023 (weer) met het World Class Workplace Keurmerk. Daar zijn we bijzonder trots op! Onze medewerkers vertellen je graag zelf waarom ze met plezier bij de Dienst werken.

Onze sollicitatiecode

Wij hanteren een sollicitatiecode bij onze werving en selectie. Deze code is gebaseerd op uitgangspunten als gelijke kansen bij gelijke geschiktheid, en we letten niet op leeftijd, sekse, afkomst, geloof of geaardheid. Onze code is verbonden aan de NVP-sollicitatiecode.