Ga naar pagina inhoud

Energietoeslag

Je kunt de Energietoeslag 2022 niet meer aanvragen

Je kunt de Energietoeslag 2022 niet meer aanvragen. De Energietoeslag 2022 was bedoeld als tegemoetkoming voor de gestegen energiekosten in 2022. Je gemeente beslist halverwege februari of het toch nog mogelijk wordt om een aanvraag in te dienen voor een Energietoeslag 2022. Als dat kan, vermelden we dat op deze pagina.

Heb jij een aanvraag ingediend voor de Energietoeslag 2022, maar heb je nog niets gehoord?

Je kon de Energietoeslag 2022 aanvragen tot en met 31 december 2022. Wij hebben dan nog 8 weken de tijd om de aanvraag te verwerken. Heb je na acht weken nog geen reactie van ons gekregen? Dan kun je contact met ons opnemen.

Energietoeslag 2023

Er komt in 2023 weer een Energietoeslag. De gemeenten Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke bepalen de voorwaarden voor de Energietoeslag 2023. Op dit moment zijn de voorwaarden nog niet bekend. Daarom kun je de Energietoeslag 2023 nog niet aanvragen. Zodra dat wel kan, lees je dat op deze pagina.

Vraag hulp bij financiële problemen

Heb je een Energietoeslag ontvangen, maar heb je nog steeds financiële problemen door energiekosten? Of heb je geen recht op de Energietoeslag, maar heb je wel financiële problemen door energiekosten? Neem dan contact op met De Dienst of met het Gebiedsteam van je gemeente. Samen kijken we wat jij nodig hebt.

Heb je vragen?

Stel je vraag bij De Dienst

Mail ons op contact@sozawe-nw-fryslan.nl
Of neem op een andere manier contact met ons op.

Ben je al bekend met De Dienst?

Dan kan je ook altijd contact opnemen met je casemanager.