Ga naar pagina inhoud

Een gesprek bij De Dienst

Heb je een uitnodiging gekregen voor een gesprek op ons kantoor? Of wil je zelf graag een afspraak maken om langs te komen? Dan vind je hieronder een paar zaken die handig zijn om te weten.

Maak eerst een afspraak

Wil je langskomen? Maak dan van te voren een afspraak. Wil je een afspraak maken met je contactpersoon bij De Dienst? Dan kun je rechtstreeks contact met hem of haar opnemen. Heb je nog geen contactpersoon? Dan kun je een mail sturen naar contact@sozawe-nw-fryslan.nl of op een andere manier contact met ons opnemen.

Neem gerust iemand mee

Heb je een gesprek met een medewerker van De Dienst? Dan mag je altijd iemand uit je omgeving vragen om mee te gaan. Bijvoorbeeld een familielid of vriend. Weet je niet wie je kunt vragen, maar wil je wel iemand meenemen? Dan kun je een onafhankelijke cliëntondersteuner (OCO) vragen om mee te gaan.

Je kunt zelf een afspraak maken

Een cliëntondersteuner denkt met je mee en kan je helpen bij je contact met De Dienst of met andere overheidsorganisaties. Ook als je niet tevreden bent over onze dienstverlening, kan de onafhankelijke cliëntondersteuner je helpen. Je kunt zelf contact opnemen met Zorgbelang Fryslân of MEE Friesland om een afspraak te maken met een cliëntondersteuner. Deze hulp kost je niets.