Pastiel

Pastiel

De Dienst begeleidt mensen op de kortste route naar werk. Dat is altijd maatwerk: wij kijken naar wat ú nodig heeft om zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan. Er is heel veel mogelijk! Pastiel is hierbij onze belangrijkste partner. Pastiel is een samenwerkingsproject van 6 gemeenten in het westen en noordwesten van Friesland.

Kennismaken met Pastiel

Past een traject bij Pastiel goed bij uw situatie? Dan meldt uw casemanager van de Dienst u daarvoor aan. U ontvangt dan een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met uw persoonlijke jobcoach van Pastiel.

Het doel van dit gesprek is dat uw jobcoach u beter leert kennen. Zo wil uw coach graag weten wat uw laatste werkervaring is, hoe uw thuissituatie is en hoe u zelf denkt over terugkeren naar de arbeidsmarkt. Vervolgens zal uw coach u uitleggen wat Pastiel voor u kan betekenen en wat ze van u verwachten.

Samen op zoek naar een betaalde baan

Het doel van Pastiel is altijd om samen met u een betaalde baan te vinden waarmee u geheel of gedeeltelijk uit de bijstand komt, voor langere tijd! Omdat iedereen anders is, staat het Pastiel-traject niet op alle onderdelen vast. Zoals ieder aanbod vanuit de Dienst gaat het om maatwerk. Ook het Pastiel traject wordt toegesneden op uw mogelijkheden en behoeften.

Meer informatie over Pastiel vindt u op www.pastiel.nl.

Logo Pastiel