Ga naar pagina inhoud

Participatie Acceleratie Collectief (PAC)

Het Participatie Acceleratie Collectief (PAC) is een samenwerkingsverband van werkgevers uit de gemeente Harlingen die samen langdurig werkzoekenden helpen om weer aansluiting op de arbeidsmarkt te krijgen.

De uitgangspunten van het PAC

Vacature

Je helpt onze kandidaten aan het werk door een arbeidsplaats, takenpakket of ontwikkelplek beschikbaar te stellen voor minimaal 16 uur per week en voor minimaal een half jaar. We geven je specialistisch advies over mogelijkheden rond takenpakketten of functie-inrichting.

Open Hiring

Pastiel en De Dienst selecteren een passende kandidaat voor je, dus hebt geen ingewikkelde sollicitatie-procedure. We selecteren kandidaten op basis van talent, competenties en motivatie, en niet op basis van CV.

Sociaal Tarief

De werknemer doet werkervaring bij je op met behoud van uitkering. Je betaalt als werkgever een vergoeding aan de werknemer, bovenop de uitkering die hij of zij van De Dienst ontvangt.

Begeleiding en samenwerking

Als het nodig is, bieden we begeleiding bij de ontwikkeling van de werknemer. Daarnaast kunnen we ondersteunen bij eventuele subsidieaanvragen en bij de invulling van een eventuele SROI-verplichtingen.

Je werkt met andere werkgevers samen via een kennisplatform, door uitwisseling van kandidaten en door het delen van ervaringen en mogelijkheden.

Meer weten?

Meer informatie contact met ons op via contact@sozawe-nw-fryslan.nl of 0517-380 200