Ga naar pagina inhoud

Sabri Armanazy: ondersteuner regiehouder inburgering

Even voorstellen

Ik ben Sabri Armanazy (45), geboren en getogen in Latakia (Syrië), getrouwd en vader van twee jongens. Op 1 maart ben ik begonnen bij De Dienst als ondersteuner regiehouder inburgering.

Inburgeringstraject

Op 1 januari 2022 is de nieuwe Wet inburgering ingegaan. Deze wet brengt veel veranderingen met zich mee in het inburgeringstraject. Om het proces voor zowel de inburgeraars als Regiehouder Anke Bloemhof gemakkelijker en efficiënter te laten lopen, begin ik mijn werk hier bij De Dienst.

Obstakels en succes

Ik heb zelf het inburgeringstraject doorlopen in de periode 2015-2018 waarbij ik veel heb meegemaakt. Zo ben ik tegen veel obstakels opgelopen, maar heb ook veel succes gehad. Die ervaring zou ik graag willen delen met regiehouder Anke Bloemhof en de inburgeraars, zodat De Dienst de inburgeraars kan helpen de eerste stappen te zetten naar de beste toekomst.

Groeten Sabri

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem contact op met Sabri Armanazy of Anke Bloemhof via de contactpagina.