Ga naar pagina inhoud

Teamleider Informatisering & informatiemanager

Samen bouwen aan digitalisering

Reageer uiterlijk op 21 april 2024
32-36 uur per week
€ 4.211
tot € 5.997
bij voltijd
Eerst een jaar, later vast
HBO

Dankzij jou en jouw team beschikt iedereen overal op het juiste moment over de juiste informatie: inwoners, medewerkers en partners. Dat betekent dat je de informatiehuishouding goed op orde houdt. Maar nog belangrijker: je zet de komende tijd flinke stappen op het gebied van digitalisering van De Dienst. We kunnen nog beter en slimmer gebruikmaken van de nieuwste technologieën en data. Met een goede balans tussen digitaal en sociaal. Het is één van jouw belangrijkste projecten.

Creatief, innovatief en zorgvuldig

Het is natuurlijk handig dat je iets afweet van ICT, maar je bent nadrukkelijk geen ICT’er. Je hebt vooral veel verstand van bedrijfsprocessen en informatiemanagement. En daar heb je al flink ervaring mee. Je legt de lat hoog: je bent voortdurend bezig met hoe iets slimmer en beter kan. Daar adviseer je ons managementteam over en je komt met stevige plannen. Je bent innovatief, creatief en een aanpakker: je zorgt ervoor dat het werk wordt gedaan, door jezelf of door anderen. Zorgvuldig en altijd met extra veel aandacht voor informatiebeveiliging. Je hebt veel contact met ons Shared Service Centre van gemeente Leeuwarden en andere ICT-leveranciers.

Blind vertrouwen op een team bomvol kennis

Je geeft leiding aan het team Informatisering met zo’n tien collega’s. Naast een adviseur ICT, functioneel beheerders en dataspecialisten, maken ook de security officer en functionaris gegevensbescherming/privacy offer deel uit van jouw team. Het is een team bomvol kennis waar je als teamleider blindelings op kunt vertrouwen. De eindverantwoordelijkheid draag jij. Je zorgt ervoor dat alles dagelijks op rolletjes loopt. En je vindt het leuk om een team aan te sturen en verder te ontwikkelen. Zodat iedereen met plezier vanuit zijn eigen talent en kennis zijn werk goed kan doen.

Strategisch adviseur Participatiewet

Vacature teamleider informatisering en informatiemanager bij De Dienst Noardwest Fryslan
Deel deze vacature
Graag eerst meer weten?

Onze directeur Marius Jellema vertelt je graag meer over deze functie. Bel Marius op 0517-380 212. Langskomen voor een kop koffie of thee mag ook! Wil je meer weten over de procedure en onze arbeidsvoorwaarden? Teamleider Margreet Veenma van interne zaken kan je daar alles over vertellen. Je bereikt haar op 0517-380 207.  

Hoe gaat solliciteren op deze vacature?

Laat ons uiterlijk op 21 april 2024 weten dat je deze functie ziet zitten. Op een manier die bij jou past. Een brief of cv? Mag, hoeft niet.

Een goede match? Dan maken we graag kennis met je op 25 april 2024.

Zien we het allebei wel zitten? Dan spreken we elkaar gauw nog eens.

Allebei enthousiast? Samen met jou maken we afspraken over salaris en arbeidsvoorwaarden.

Integriteit vinden we belangrijk. Daarom vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Welkom nieuwe collega! We zorgen voor een vliegende start bij De Dienst.

Wij zijn De Dienst en dit maakt ons bijzonder

Eén sociale dienst voor de gemeenten Waadhoeke, Harlingen, Terschelling en Vlieland. Voor hulp en ondersteuning bij (zelfstandiger) wonen, werken en leven. Dienstbaar voor alle inwoners van deze gemeenten. Wij zijn er als het leven soms anders loopt dan je wilt.

Samen vooruit

We gaan voor de beste samenwerking en durven dingen ánders te doen. Ons sterke arbeidsethos brengt ons ver! Samen met jou vormen we een hecht team, waar ook ruimte is voor humor en gezelligheid

Korte lijnen

Wij houden van een pragmatische aanpak en korte lijnen. Dat maakt onze teams gedreven en wendbaar. Door de korte lijnen hebben we ook een fijne werksfeer en veel persoonlijke aandacht.

Ons maatschappelijk hart

Samen zorgen we ervoor dat inwoners van Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen, leven en werken. Deze missie laat ons maatschappelijke hart sneller kloppen.

Onze sollicitatiecode

Wij hanteren een sollicitatiecode bij onze werving en selectie. Deze code is gebaseerd op uitgangspunten als gelijke kansen bij gelijke geschiktheid, en we letten niet op leeftijd, sekse, afkomst, geloof of geaardheid. Onze code is verbonden aan de NVP-sollicitatiecode.

Wij zijn een World Class Workplace!

Onze medewerkers belonen ons met het World Class Workplace Keurmerk. Daar zijn we bijzonder trots op!

2022-2023 world class work place