Ga naar pagina inhoud

Strategisch adviseur Participatiewet

Verbinder tussen beleid en uitvoering

Reageer voor 2 april 2024
24-36 uur per week
€ 5.008
tot € 6.777
bij voltijd
Eerst een jaar, later vast
HBO+
Flexibel (thuis)werken

Hoe laat je mensen vanuit een langdurige uitkering weer meedoen in de maatschappij? Hoe organiseren we de samenwerking met Pastiel om mensen naar werk te begeleiden en hulp te bieden op andere leefgebieden? Het zijn projecten waar jij als de nieuwe strategisch adviseur Participatiewet een visie op hebt en direct je tanden in wilt zetten.

In alles wat je doet, ben je de verbindende factor. Als adviseur en sparringpartner voor onze directie en het managementteam. In contact met externe partijen en de gemeenten waarvoor wij werken. En door bestaande en nieuwe projecten met elkaar te verbinden, binnen én buiten De Dienst.

Je brengt denken en doen bij elkaar

Jij geniet van samenwerken. Met collega’s, bestuurders en partners. Je versterkt samenwerkingsverbanden en bouwt aan een aanpak die staat als een huis. Samen met de teamleider Werk en Participatie en de adviseurs Sociaal Domein bedenk je oplossingen. Je brengt denken en doen bij elkaar: van krachtig beleid naar praktische en haalbare uitvoering. Voor nu, maar ook voor de toekomst.

Je weet wat er speelt

Je hebt een goed gevoel voor (politieke) verhoudingen. Van bestuurder tot collega, je kunt met iedereen overweg. Als trotse ambassadeur van De Dienst weet je wat er buiten speelt en wat er binnen mogelijk is.

Je krijgt alle ruimte

De Participatiewet? Die ken je van voor tot achter. Het is een stevige functie, dus vinden we het belangrijk dat je eerder hetzelfde soort werk hebt gedaan. Van ons krijg je alle ruimte en vertrouwen om je werk op jouw manier te doen. Nieuwe ideeën en initiatieven zijn meer dan welkom!

Vacature Strategisch adviseur Participatiewet - LinkedIn

Strategisch adviseur Participatiewet

Deel deze vacature
Graag eerst meer weten?

Onze directeur Marius Jellema vertelt je graag meer over deze functie. Bel Marius op 0517-380 212. Langskomen voor een kop koffie of thee mag ook! Wil je meer weten over de procedure en onze arbeidsvoorwaarden? Teamleider Margreet Veenma van interne zaken kan je daar alles over vertellen. Je bereikt haar op 0517-380 207.

Hoe gaat solliciteren op deze vacature?

Laat ons voor 2 april 2024 weten dat je deze functie ziet zitten. Op een manier die bij jou past. Een brief of cv? Mag, hoeft niet.

Zien we kansen? Dan maken we graag kennis met je op maandagmiddag 8 april 2024.

Zien we het allebei wel zitten? Dan spreken we elkaar gauw nog eens.

Allebei enthousiast? Samen met jou maken we afspraken over salaris en arbeidsvoorwaarden.

Integriteit vinden we belangrijk. Daarom vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Welkom nieuwe collega! We zorgen voor een vliegende start bij De Dienst.

Wij zijn De Dienst en dit maakt ons bijzonder

Eén sociale dienst voor de gemeenten Waadhoeke, Harlingen, Terschelling en Vlieland. Voor hulp en ondersteuning bij (zelfstandiger) wonen, werken en leven. Dienstbaar voor alle inwoners van deze gemeenten. Wij zijn er als het leven soms anders loopt dan je wilt.

Samen vooruit

We gaan voor de beste samenwerking en durven dingen ánders te doen. Ons sterke arbeidsethos brengt ons ver! Samen met jou vormen we een hecht team, waar ook ruimte is voor humor en gezelligheid

Korte lijnen

Wij houden van een pragmatische aanpak en korte lijnen. Dat maakt onze teams gedreven en wendbaar. Door de korte lijnen hebben we ook een fijne werksfeer en veel persoonlijke aandacht.

Ons maatschappelijk hart

Samen zorgen we ervoor dat inwoners van Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen, leven en werken. Deze missie laat ons maatschappelijke hart sneller kloppen.

Onze sollicitatiecode

Wij hanteren een sollicitatiecode bij onze werving en selectie. Deze code is gebaseerd op uitgangspunten als gelijke kansen bij gelijke geschiktheid, en we letten niet op leeftijd, sekse, afkomst, geloof of geaardheid. Onze code is verbonden aan de NVP-sollicitatiecode.

Wij zijn een World Class Workplace!

Onze medewerkers belonen ons met het World Class Workplace Keurmerk. Daar zijn we bijzonder trots op!

World class work place Nederland 2024-2025