Ga naar pagina inhoud

Adviseur Wmo en Jeugdwet

Allesweter voor Wmo en Jeugdwet

Reageer uiterlijk op 14 april 2024
32-36 uur per week
€ 3.017
tot € 4.752
bij voltijd
Eerst een jaar, later vast
HBO

De Wmo en Jeugdwet: je droomt er nog nét niet over. Samen met je collega’s help je de gebiedsteams van Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke. Niet alleen met je kennis over wet- en regelgeving, maar ook met je inlevingsvermogen. Je verliest de menselijke en persoonlijke kant nooit uit het oog én je kijkt scherp naar kosten en kansen.

Je bent en blijft goed op de hoogte

Binnen De Dienst en de gebiedsteams sta je bekend als allesweter op het gebied van de Wmo en Jeugdwet. Logisch dus dat je goed op de hoogte bent en blijft. Met je collega’s denk je bijvoorbeeld na over de toekomst van de Wmo en hoe je handig gebruikmaakt van digitale middelen. Je geeft voorlichting aan de gebiedsteams en luistert goed naar wat er bij hen speelt. Zij komen ook bij je voor advies over bezwaarzaken en zorgvragen. Dat gaat vaak om ingewikkelde kwesties of moeilijke besluiten. Daar laat jij je niet door uit het veld slaan.

Je bent energiek en doortastend

Je komt terecht in een fijn en betrokken team. Je bent een van de vijf adviseurs Wmo en Jeugdwet. Daarnaast zitten er ook twee adviseurs sociaal domein en elf administratief medewerkers in het team Wmo en Jeugdwet. Sta je in het SKJ-register? Dan heb je wat ons betreft een streepje voor. Maar we vinden het vooral belangrijk dat je energiek, met plezier en doortastend je werk doet.

Jouw credo? Samen kom je verder! Met je collega’s, de gebiedsteams en de inwoners.

Vacature Adviseur Wmo en Jeugdwet voor 32 tot 36 uur per week bij De Dienst Noardwest Fryslan

Strategisch adviseur Participatiewet

Deel deze vacature
Graag eerst meer weten?

Onze Teamleider Wmo en Jeugdwet Joukje Loonstra vertelt je graag meer over deze functie. Bel of Whatsapp Joukje op 06-40773527. Langskomen voor een kop koffie of thee mag ook! Wil je meer weten over de procedure en onze arbeidsvoorwaarden? HR-adviseur Carina Runhart kan je daar alles over vertellen. Je bereikt Carina op 0517-380 292.

Hoe gaat solliciteren op deze vacature?

Laat ons voor 15 april 2024 weten dat je deze functie ziet zitten. Op een manier die bij jou past. Een brief of cv? Mag, hoeft niet.

Zien we kansen? Dan maken we graag kennis met je op 22 april 2024.

Zien we het allebei wel zitten? Dan spreken we elkaar gauw nog eens.

Allebei enthousiast? Samen met jou maken we afspraken over salaris en arbeidsvoorwaarden.

Integriteit vinden we belangrijk. Daarom vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Welkom nieuwe collega! We zorgen voor een vliegende start bij De Dienst.

Wij zijn De Dienst en dit maakt ons bijzonder

Eén sociale dienst voor de gemeenten Waadhoeke, Harlingen, Terschelling en Vlieland. Voor hulp en ondersteuning bij (zelfstandiger) wonen, werken en leven. Dienstbaar voor alle inwoners van deze gemeenten. Wij zijn er als het leven soms anders loopt dan je wilt.

Samen vooruit

We gaan voor de beste samenwerking en durven dingen ánders te doen. Ons sterke arbeidsethos brengt ons ver! Samen met jou vormen we een hecht team, waar ook ruimte is voor humor en gezelligheid

Korte lijnen

Wij houden van een pragmatische aanpak en korte lijnen. Dat maakt onze teams gedreven en wendbaar. Door de korte lijnen hebben we ook een fijne werksfeer en veel persoonlijke aandacht.

Ons maatschappelijk hart

Samen zorgen we ervoor dat inwoners van Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen, leven en werken. Deze missie laat ons maatschappelijke hart sneller kloppen.

Onze sollicitatiecode

Wij hanteren een sollicitatiecode bij onze werving en selectie. Deze code is gebaseerd op uitgangspunten als gelijke kansen bij gelijke geschiktheid, en we letten niet op leeftijd, sekse, afkomst, geloof of geaardheid. Onze code is verbonden aan de NVP-sollicitatiecode.

Wij zijn een World Class Workplace!

Onze medewerkers belonen ons met het World Class Workplace Keurmerk. Daar zijn we bijzonder trots op!

2022-2023 world class work place