Ga naar pagina inhoud

Dit kun je van De Dienst als werkgever verwachten

Korte lijnen

Wij houden van een pragmatische aanpak en korte lijnen. Dat maakt onze teams gedreven en wendbaar. Door die korte lijnen hebben we ook een fijne werksfeer en veel persoonlijke aandacht.

Want bij ons draait het om meer dan alleen werk. We geloven dat jezelf kunnen zijn essentieel is voor succes. Je bent hier geen nummer, maar een gewaardeerd individu.

Zo werken we bij De Dienst

  • Bij De Dienst werken ongeveer 120 medewerkers. Klein genoeg om aandacht te hebben voor iedere medewerker, en groot genoeg om veel te kunnen bereiken.
  • De Dienst bestaat uit 7 teams met een teamleider, met daarboven een directeur. Korte lijnen dus, waardoor we heel wendbaar zijn: we kunnen snel beslissen en actie ondernemen.
  • Gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, is belangrijk voor ons. Daarom kunnen al onze medewerkers gebruik maken van ons sportieve en creatieve vitaliteitsprogramma, gezonde voeding en workshops en gesprekken met psychologen.

Dit zeggen onze medewerkers

  • “Doordat we korte lijnen hebben gaan we snel even met elkaar zitten, afstemmen en aftikken.”
  • “Met een goede motivatie is hier veel mogelijk. Of je nou een doel wilt behalen of gewoon iets nieuws wilt proberen.”
  • “Leidinggevenden hebben het vertrouwen dat je doet wat juist is. Ze staan achter je.”
  • “Wat ik heel mooi vind is dat er ruimte is voor innovatie. We denken na over hoe we dingen efficiënter kunnen maken. iedereen wordt hierin betrokken en er is alle ruimte om input te geven. “

Wij zijn een World Class Workplace!

Onze medewerkers beloonden ons in 2023 (weer) met het World Class Workplace Keurmerk. Daar zijn we bijzonder trots op!

2022-2023 world class work place

Wil jij ook bij ons werken?

Kijk bij onze actuele vacatures of volg ons op LinkedIn, dan ben je altijd direct op de hoogte wanneer we nieuwe vacatures hebben.