Ga naar pagina inhoud

Kom je werken bij De Dienst?

Inwoners van Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke kunnen met hulpvragen terecht bij het gebiedsteam van hun gemeente. Team Wmo en Jeugdwet ondersteunt de gebiedsteams. We adviseren over voorzieningen vanuit de Wmo en Jeugdwet. Ons team zorgt voor een goede administratie en heldere informatie. Het team bestaat nu uit 11 administratief medewerkers, 2 adviseurs sociaal domein en 4 adviseurs Wmo en Jeugdwet.

Voor dit team zijn wij op zoek naar een:

Adviseur Wmo & Jeugdwet

32 – 36 uren per week

Tijdelijk, met uitzicht op een vast dienstverband

Meer weten?

Laat het ons weten als je vragen hebt over ons of over de vacature. Je bent altijd van harte welkom om eens kennis te maken met ons hier in het gezellige hart van Franeker!

Deel deze vacature

Zo ziet het werk eruit

Jouw werk is gevarieerd: de ene dag ben je bij De Dienst met je collega-adviseurs. De volgende dag ben je bij het gebiedsteam in Harlingen of Franeker. Daar adviseer je de medewerkers met jouw kennis van de Jeugdwet, Wmo, en aanverwante wet- en regelgeving. Je geeft voorlichting over (nieuwe) wet- en regelgeving en je praat mee over ontwikkelingen in het sociaal domein en de consequenties daarvan voor de uitvoering.

Dit heb je nodig

Daar heb je een stevige persoonlijkheid voor nodig, met veel kennis van vooral de Jeugdwet en adviesvaardigheden. Je gelooft erin dat je samen verder komt. Je kunt je inleven in de situatie van ouderen, ouders, kinderen en jong volwassenen.
Je benadert elke casus vanuit verschillende invalshoeken en belangen, zoals zorginhoud, inkoopbeleid, jurisprudentie en kostenbewustzijn.
Je doorziet snel wat er speelt en kunt beslissingen nemen. Je ziet kansen, je gaat ervoor met volle energie en laat je niet snel uit het veld slaan. Een inschrijving in het register SKJ of BIG is een pré.

Dit bieden we

In deze uitdagende functie krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen met bijvoorbeeld opleidings- en trainingsmogelijkheden. We stellen ideeën en initiatieven op prijs, dus daar krijg je ruimte en vertrouwen voor. En dat in een goede werksfeer: je werkt samen met vriendelijke en betrokken collega’s.

We bieden je bovendien aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

  • Een mooi salaris volgens schaal 9 van de cao gemeenten (max.€ 4.752,- bruto per maand) en een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%, een pensioenregeling via ABP en korting op diverse verzekeringen.
  • Een laptop en een mobiele telefoon, zodat je overal kunt werken.
  • Aandacht voor jouw welzijn met onze programma’s voor vitaliteit en mentale gezondheid en gezellige activiteiten met je team en de hele organisatie.

Heb je vragen?

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Bel of Whatsapp met Joukje Loonstra, teamleider Wmo en Jeugd via 0517-380253. Vragen over arbeidsvoorwaarden en procedure kun je stellen aan Carina Runhart, HRM adviseur, via 0517 – 380 292.

Belangstelling?

Laten we elkaar beter leren kennen en wie weet wordt dit het begin van een geweldige samenwerking! Reageer op een manier die bij jou past: via een brief en cv, een voorstelvideo, een kennismaking onder het genot van een kopje koffie of op een andere manier: wij laten ons graag verrassen!

Je kunt contact met ons opnemen via de Solliciteer-knop onderaan de vacaturepagina op Werken in Friesland. Jouw reactie is welkom tot en met 11 februari 2024. We hebben gesprekken gepland op 14 februari.

Dit maakt ons bijzonder

Samen vooruit

We gaan voor de beste samenwerking en durven dingen ánders te doen. Ons sterke arbeidsethos brengt ons ver! Samen met jou vormen we een hecht team, waar ook ruimte is voor humor en gezelligheid

Korte lijnen

Wij houden van een pragmatische aanpak en korte lijnen. Dat maakt onze teams gedreven en wendbaar. Door de korte lijnen hebben we ook een fijne werksfeer en veel persoonlijke aandacht.

Ons maatschappelijk hart

Samen zorgen we ervoor dat inwoners van Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen, leven en werken. Deze missie laat ons maatschappelijke hart sneller kloppen.

Onze sollicitatiecode

Wij hanteren een sollicitatiecode bij onze werving en selectie. Deze code is gebaseerd op uitgangspunten als gelijke kansen bij gelijke geschiktheid, en we letten niet op leeftijd, sekse, afkomst, geloof of geaardheid. Onze code is verbonden aan de NVP-sollicitatiecode.

Wij zijn een World Class Workplace!

Onze medewerkers belonen ons met het World Class Workplace Keurmerk. Daar zijn we bijzonder trots op!

2022-2023 world class work place