Aanvraagformulier Tozo beschikbaar voor printen of email (Word / Pdf)

Aanvraagformulier Tozo beschikbaar voor printen of email (Word / Pdf)

Kunt u geen digitale aanvraag voor de Tozo-regeling indienen omdat u geen DigiD heeft of kunt krijgen? Dan kunt u dit formulier downloaden. U kunt het digitaal invullen of printen en schriftelijk invullen.

Nogmaals: gebruik dit formulier alleen als de digitale aanvraag met een DigiD niet mogelijk is. Digitale aanvragen worden sneller verwerkt waardoor u bij een positief besluit eerder over de aangevraagde uitkering beschikt.

Stuur het volledig ingevulde en ondertekende formulier met alle gevraagde bewijsstukken op naar

Via e-mail:
Contact@sozawe-nw-fryslan.nl

Per post: 
Dienst Noardwest Fryslân
t.a.v. DIV
Postbus 4
8800 AA Franeker

Over de Tozo-regeling
Met dit formulier kunt u als zelfstandig ondernemer een aanvraag doen voor tijdelijke (aanvullende) financiële ondersteuning. U kunt de regeling alléén aanvragen als u door de coronacrisis in de financiële problemen bent gekomen en het totaal van uw inkomsten onder het voor uw situatie geldende sociaal minimum komt. Ook kunt u mogelijk in aanmerking komen voor een lening voor bedrijfskapitaal als uw onderneming door de coronacrisis in liquiditeitsproblemen is gekomen. Bent u om andere redenen in financiële problemen gekomen? Dan komt u niet in aanmerking voor deze regeling. Meer informatie vindt u hier.